Skip to main content

Køb produkter hos Hippie House

Økologisk Rioja rødvin rig på antioxidanter

139.00 DKK inkl. moms.

Hippie House præsenterer en ny økologisk Rioja rødvin rig på antioxidanter.

Santalba Organic er lavet på spanske Tempranillo druer fra 16 år gamle økologiske vinstokke, som gror i 490 meters høje. Den ligger på franske egetræsfade i 7 måneder, før den bliver hældt på flaske og har intens mørk glød og dyb mørkelilla farve.

Høsten foregår i oktober, og gennem traditionel økologisk vindyrkning formår de hvert år at udvikle vindruer med et meget højt indhold af resveratrol-antioxidanter. Og ifølge bodegaen gør det høje indhold af antioxidanter Santalba Organic til en af verdens sundeste vine.

Den passer især godt til det nyere spanske køkkens retter samt grillet kød, svinemørbrad, lam, kylling eller oksebøffer.

Vinen indeholder undertoner af sorte bær, blommer, ristet karamel, violer, lakrids og krydderier og har en intens og kraftfuld eftersmag.

Varekategori: Tags: , ,

Beskrivelse

Hippie House præsenterer en ny økologisk Rioja rødvin rig på antioxidanter.

Santalba Organic er lavet på spanske Tempranillo druer fra 16 år gamle økologiske vinstokke, som gror i 490 meters høje. Den ligger på franske egetræsfade i 7 måneder, før den bliver hældt på flaske og har intens mørk glød og dyb mørkelilla farve. Udvundet ved traditionel økologisk vindyrkning og vindruerne har et meget højt indhold af resveratrol-antioxidanter. Ifølge bodegaen er Santalba Organic derfor en af verdens sundeste vine.

Perfekt til det nyere spanske køkken samt grillet kød, svinemørbrad, lam, kylling eller oksebøffer.

Vinen indeholder undertoner af sorte bær, blommer, ristet karamel, violer, lakrids og krydderier og har en intens og kraftfuld eftersmag.

Præmier og udnævnelser:

Santalba Organic har fået 91 point i den spanske vinguide Guía Peñín. Guldmedalje i MUNDUS VINI BIOFACH. Sølv i CHALLENGE MILLESIME-BIO. Og Guldmedalje ved ECORACIMO i 2013.

Alkoholprocent: 14%. Bør serveres ved en temperatur på 16 grader.

Opbevaring:

Opbevares på et køligt sted med konstante temperaturer, hvor vinen kan ligge ned, så den altid er i kontakt med korkproppen.

Anmeldelser

There are no reviews yet.

Be the first to review “Økologisk Rioja rødvin rig på antioxidanter”

Du synes måske også om…