Skip to main content

Køb produkter hos Hippie House

Økologisk Rødvin Navesur

139.00 DKK inkl. moms.

Rødvin lavet på 100% økologiske Tempranillo-druer. Vinen har en dyb mørkelilla farve og indeholder aromaer fra røde og sorte bær som brombær og hindbær. Den har en velafbalanceret, rund og blød eftersmag, som holder længe i munden. Den perfekte vin til gryderetter, stege og ost. Skal serveres når den har en temperatur på 14-16 grader.

Varekategori: Tags: , , ,

Beskrivelse

Økologisk rødvin Navesur

Økologisk rødvin Navesur er det perfekte valg for alle vinelskere. Den har en en dyb og rund smag med antydning af modne frugter. Spansk økologi og kvalitet fra vinhuset Cuatro Rayas. Læs pdf om vinen her.

*Prøv også vores økologiske Navesur hvidvin og rosévin fra samme vinbodega.

Anmeldelser

  1. Claus Lysholm

    Har købt vinen på anbefaling. Har fødevareintolerans/krydsallergi og hvor nogle vine rammer mig hårdt er denne her fantastisk. Jeg har længe tænkt på om det er garvesyren eller andet, jeg ikke kan tåle. Anyway, denne her er økologisk og måske dét er svaret – ingen sprøjtemidler og andet skidt. Den er afbalanceret, kun lidt syrlig, rund og med en lang, lækker eftersmag som holder længe i munden. Og eftervirkningerne? – ingen – og jeg kender symptomerne: nysen, kløen, en indre dirrén. Jeg stemmer på Navesur som årets favorit – min i hvert fald 🙂

  2. Trine Beck Steffensen

    Lækker lækker rødvin som er let syrlig på tungen, som så forandre sig til en eksplosion af modne bær, frisk og derefter kommer fylden i smagen, kan klart anbefales og bedst af alt ingen hævede ben.

    Hip Hip fra Trine Beck Steffensen

Tilføj anmeldelse