Skip to main content

Køb produkter hos Hippie House

Økologiske prisvindende gedeostmedaljoner

112.00 DKK248.00 DKK inkl. moms.

Hippie House præsenterer økologiske prisvindende gedeostmedaljoner lagret i vores økologiske olivenolieDet er et unikaprodukt, som kan spises af alle – selv af dem, som tror, de ikke kan lide gedeost. 

Vi har testet osten på over 100 personer, som normalt ikke spiser gedeost, og alle er blevet positiv overrasket. En lækker cremet konsistens med en mild smag. Desuden et produkt, som ikke skal stå på køl. Olivenolien konserverer nemlig osten i sig selv. Desuden kan olien også bruges til at hælde over salater eller til brød. 

Clear selection
Varenummer (SKU): N/A Varekategori: Tags: ,

Beskrivelse

Økologiske prisvindende gedeostmedaljoner:

Hippie House præsenterer økologiske prisvindende gedeostmedaljoner lagret i vores økologiske olivenolie. Det er et unikaprodukt, som kan spises af alle – selv af dem, som tror, de ikke kan lide gedeost. 

Vi har testet osten på over 100 personer, som normalt ikke spiser gedeost, og alle er blevet positiv overrasket. En lækker cremet konsistens med en mild smag. Desuden et produkt, som ikke skal på køl. Olien konserverer nemlig osten i sig selv. Desuden kan olien også bruges til at hælde over salater eller til brød. 

*Findes i flere størrelser både til detailhandel og restaurationsbrancen. Skriv for større størrelser.

Yderligere information

VægtN/A
Gedeostmedaljoner

135 g, 215 g, 380 g

Anmeldelser

There are no reviews yet.

Be the first to review “Økologiske prisvindende gedeostmedaljoner”