Nogle af de ingredienser, der går igen i en Chévre Chaud-salat, er; blandet salat, tomat, rødløg, græskarkerner, tamari, pinjekerner, gedeost (en fast rulle), olivenolie, baguette og lufttørret skinke. Rist lidt græskarkerner og pinjekerner på en tør pande, til de popper, og tilsæt lidt tamari. Skær derefter gedeosten i skiver, fordel den på små stykker ristet brød og drys med salt og peber. Mens osten hygger sig i den varme ovn, Dressing: Pisk dressingen sammen til den er cremet og ensartet – den må gerne have lidt bid, men også sødme. Prøv evt. Hippie Houses Pedro Ximénez vineddike, der på grund af den søde drue indeholder en skøn aroma og sødme.
Bør spises straks, når brødet er ude af ovnen, og nydes sammen med et køligt glas økologisk hvidvin eller rosévin. *Du kan også prøve salaten med Hippie Housesøkologiske gedeostmedaljoner i biodynamisk olivenolie.
Velbekomme! |
||||
Se de andre opskrifter her ... |