Bonamini

Maksimumpoint til økologisk olivenolie fra italienske Bonamini

Olivengården Bonamini har siden 1965 haft en traditionsrig olivenproduktion og vundet adskillige priser for deres populære organiske Bonamini olivenolie. Den økologiske olivenolie begejstrer for sin renhed og høje indhold af antioxidanter, der med sin frugtagtige smag minder om friskheden af en oprindelig frugt. Olivenolien er kåret i den præstigefyldte internationale FLOS OLEI-guide med 99/100 point. 


I dag ejes gården af Giancarlo Bonamini. Gården overtog Giancarlo efter sin far i 1990, og det er i dag lykkedes ham at forene de gamle oliventraditioner med ny viden og teknologi. 


Bonaminis folk arbejder med tesen om, at fremgangsmåden i høsten er altafgørende for en god kvalitetsolie. Olivenhøsterne indsamler oliven ved hånd, hvilket garanterer frugtens integritet, hvorefter de høstede oliven køres direkte til møllen for at blive tappet indenfor 12-24 timer. Bonamini er beliggende i byen Santa Giustina tæt på Verona i Norditalien.

preload spinner

Værd at vide om økologisk olivenolie fra Bonamini

  • Gården har fire olivensorter: Grignano, Favarol, Franntoio og Leccino
  • I de senere år anvendes moderne lette redskaber til at udføre høsten på en hurtigere og mere effektiv måde, der garantere en bedre kvalitet af den producerede olie
  • Hippie House har eneretten til import af olivenolie fra Bonamini i Danmark

 

Økologisk olivenolie fra Bonamini

www.oliobonamini.com

Stadig i tvivl?

Måske sidder du med et spørgsmål eller to, om vores økologiske olivenolie fra Bonamini er noget for dig? Lad os hjælpe dig.

Du kan fange os på mail: web@hippiehouse.dk og tlf.: 70 20 10 39

FAQ om økologisk olivenolie

Vil du vide mere om økologiske olivenolier, så har vi samlet et udpluk af de spørgsmål, vi ofte bliver stillet i Hippie House:

Værd at vide om økologisk olivenolie ...