Fattoria Ramerino

Italienske Fattoria Ramerino er i top 20 over årets bedste økologisk olivenolie i verden 

De fire lækre kvalitetsolier fra Fattoria Ramerino er i en absolut særklasse. Kendetegnet for gårdens fine olivenolier er, at de har en næsten helt frugtagtig smag med noter af for eksempel friske urter og krydderier. De økologiske olivenolier fra Fattoria Ramerino er Demetercertificeret og kåret i den prestigefyldte FLOS OLEI-guide i top 20 over årets bedste olier i verden.

 

Hos Fattoria Ramerino bliver der ikke gået på kompromis med kvaliteten. Filippo, som ejer Fattoria Ramerino, følger produktionen helt tæt og er med i alle faser af omdannelsen fra frugt til ekstra jomfru olivenolie.

 

Fattoria Ramerino ligger i bakkerne syd for Firenze i hjertet af det Italienske område Toscana. Gården kan prale af deres adskillige århundreder gamle træer, og olivenlunden styres i overensstemmelse med økologisk landbrugspraksis, hvor lundens gødning er helt organisk, græsset bliver overladt til at vokse og klippes kun lejlighedsvis i tørre perioder.

preload spinner

Værd at vide om økologisk olivenolie fra Fattoria Ramerino

  • Gården har fire olivenvarianter: Moraiolo, Frantoio, Leccino og Americano
  • Fattoria Ramerinos ejendom strækker sig til ca. 50 Ha, der overvejende er dedikeret til dyrkning af oliven
  • Der gror 5.500 oliventræer ved Fattoria Ramerino, hvoraf nogle af dem er flere hundrede år gamle
  • Terrænet, der omkranser gården, ligger 250 m under havets overflade, så olivenlunden får den ideelle udsættelse for sol
  • Området ved Firenze er kendt for sine optimale olivenavlskvaliteter
  • Hippie House har eneretten til import af olivenolie fra Fattoria Ramerino i Danmark

 

Økologisk olivenolie fra Fattoria Ramerino

www.fattoriaramerino.it

Stadig i tvivl?

Måske sidder du med et spørgsmål eller to, om vores økologiske olivenolie fra Fattoria Ramerino er noget for dig? Lad os hjælpe dig.

Du kan fange os på mail: web@hippiehouse.dk og tlf.: 70 20 10 39

FAQ om økologisk olivenolie

Vil du vide mere om økologiske olivenolier, så har vi samlet et udpluk af de spørgsmål, vi ofte bliver stillet i Hippie House:

Værd at vide om økologisk olivenolie ...