Historien bag Hippie House

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HVEM ER HIPPIE HOUSE APS?
Hvem er Hippie House Aps? Det er en virksomhed bestående af stærke kvindelige personligheder. Iværksætteren bag hele projektet er Helle Grundahl, som er uddannet inden for helsebranchen, og hvis hjerte banker for gode råvarer og ikke mindst de økologiske af slagsen.

 

Helle Grundahl:
Helle Grundahl er the boss i Hippie House og tidligere skribent for Sund-Forskning, Danmarks største helsemagasin. Hun har læst Heilpraktik, er uddannet muskelterapeut og har arbejdet som behandler på Skodsborg Vigør og Fysioterapi. Derudover har hun arbejdet som freelanskonsulent og har lavet PR- og salgskampanger i Matas, Helsam og på Apotekerne.Hun er dygtig til at få store drømme realiseret og er blandt andet hjernen bag eventen Helse Award, der blev afholdt for år tilbage. Hun er iværksætter med stort I og har nu gjort sin mangeårige erfaring med fødevarer til sin levevej. Det har udviklet sig til engrosfirmaet Hippie House, hvor hjertet banker for at finde de bedste økologiske fødevarer og bringe dem til Danmark. Bag enhver stærk kvinde står selvfølgelig en stærk mand, og Hippie House er mere end noget andet et familieprojekt, som kun er blevet til virkelighed ved hjælp af en stor støtte fra hjemmefronten.

 

Susy Grundahl
Mange har spurgt os, hvem der står bag de smukke produktbilleder, vi har liggende på vores side af vores Navesur vin. Skaberen bag værkerne er multikunstner og forfatter Susy Grundahl, som har et talent for at skabe de flotteste stemningsbilleder. Susy Grundahl er iværksætter og har i dag sin egen foto hjemmeside, hvor hun publicerer de smukkeste stemningsbilleder fra sit liv. Susy Grundahl er Hippie Houses produktfotograf, og vi glæder os til mange unikke billeder i fremtiden.

 

Hippie House Aps er således resultatet af den drøm og et unikt team. Det er et familieejet engrosfirma, hvor alle involverede brænder for det, de laver. Visionen er at finde de bedste produkter, som både er sunde, økologiske og velsmagende. Det foregår via et samarbejde med små lokale landmænd, ligesom vi også samarbejder med de helt store aktører. Det sikrer både dig og os den allerhøjeste standard indenfor hvert eneste af vores produkter. I øjeblikket har vi kastet os over spanske råvarer og kan varmt anbefale vores biodynamiske olivenolier eller økologiske vineddike lavet på Pedro Ximénez druer. Vores unikke økologiske nøddecreme, praliné, som findes i tre varianter og både fungerer som pålæg på brød eller til desserter.  Eller vores økologiske spanske vine med lavt indhold af sulfitter, som smager himmelsk – synes vi selv i hvert fald.

 

Vi vil gerne sige tak til alle vores kunder og samarbejdspartnere for at støtte op om Hippie House.

 

Køb vores varer landet over i Helsams forretninger eller her på Hippiehouse.dk.