Historien bag Hippie House

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvem er Hippie House?
Det er en virksomhed, der er startet af kvinder med en passion. Iværksætteren bag Hippie House er Helle Grundahl, der er uddannet i helsebranchen, med et hjerte, der banker for gode råvarer, sundhed, økologi og herlige smagsindtryk.

 

Helle Grundahl
Helle Grundahl er the boss i Hippie House og tidligere skribent for Sund Forskning, Danmarks største helsemagasin. Hun er Heilpraktiker, muskelterapeut og har arbejdet som behandler på Skodsborg Vigør og Fysioterapi. Hun har lavet PR- og salgskampagner for Matas, Helsam og på Apotekerne. Helle har mange ideer, og er blandt andet idékvinden bag Helse Award eventen. Hun er iværksætter med stort I og har nu valgt at gøre kærligheden til ekstraordinært gode fødevarer til sin levevej. I Hippie House og i Helle, banker hjertet for at finde de bedste, økologiske fødevarer og bringe dem til Danmark. 

 

 

Susy Grundahl
Mange spørger os, hvem der har taget vores smukke produktbilleder. Skaberen er multikunstneren og forfatteren Susy Grundahl, der har et talent for at skabe de flotteste stemningsbilleder. Susy Grundahl er iværksætter og har i dag sin egen fotohjemmeside, hvor hun publicerer de smukkeste stemningsbilleder fra sit liv. Susy Grundahl er Hippie Houses fotograf, og vi glæder os til mange unikke billeder i fremtiden.

 

Hippie House Aps er resultatet af en drøm og et unikt team. Det er et familieejet firma, hvor alle brænder for det, de laver. Visionen er at finde de bedste produkter, som både er sunde, økologiske og velsmagende. Det foregår via et samarbejde med små lokale landmænd, ligesom vi også samarbejder med de helt store aktører. Det sikrer den allerhøjeste standard i hvert eneste af vores produkter. I øjeblikket har vi kastet os over spanske råvarer og kan varmt anbefale vores biodynamiske olivenolier eller økologiske vineddike lavet på Pedro Ximénez druer. Vores unikke økologiske nøddecreme, praliné, som findes i tre varianter og både fungerer som pålæg på brød eller til desserter.  Eller vores økologiske spanske vine, der med et lavt indhold af sulfitter, smager himmelsk..

Vi vil gerne takke til alle vores kunder og samarbejdspartnere!

 

Køb vores varer landet over i Helsams forretninger eller her på Hippiehouse.dk.