Oversigt

 

 

Historien bag Hippie House
Hippie House er en virksomhed bestående af stærke kvindelige personligheder. 
Iværksætteren bag hele projektet er Helle Grundahl, som er uddannet inden for helsebranchen, og hvis hjerte banker
for gode råvarer og ikke mindst de økologiske af slagsen.

 

Susy Grundahl
Mød Susy Grundahl, forfatteren bag to bøger om sund livsstil, “Retrokuren”
og “Mit Antiinflammatoriske køkken” og billedekunstner.
 

Emil Bahr
EMIL BAHR fra Restaurant HÆRVÆRK:

“DET ER IKKE RIGTIGT, ØKOLOGI BEHØVER VÆRE DYRERE”

 
Janni Ree
“Forsidefruen er vild med økologi
– OG HIPPIE HOUSE!
 
Frede Damgaard
”Find sødmen andre steder i livet, end i det du spiser.”
 
Janni & Karsten
Vi taler med det unikke par om livet, forskellige madvaner,
og om hvordan Karsten Rees kræftsygdom har påvirket tilværelsen.
 
Joan Ørting
Vi ser på, hvilken betydning kosten har for dit sexliv?
Og vigtigheden af at elske dig selv, hvis du skal finde lysten til sex?
 
Næsbyholm Slot
Det er tre år siden, at Næsbyholm Slot overgik til et af Danmarks kendte iværksætterpar, 37-årige
Morten Lund og 39-årige Christel Lund Winther. De danner både par professionelt og i privaten,
hvor han tager sig af det erhvervsrelaterede arbejde, og hun skaber de helt rigtige rammer. 
 

Per Hallundbæk
Per Hallundbæk er denne måneds gæst i Hippie House.
Han er en af de helt store aktører på den danske og internationale madscene,
og så er han manden bag et af Norges mest succesfulde overnatnings- og spisested, Hotel Engø Gård.

 
Per Thøstesen
Per Thøstesen er 47 år og har arbejdet som kok i 31 af dem. 
Han begyndte i lære som 16-årige på Kong Frederik, med fine franske retter på menuen.

 
Carsten Vagn-Hansen
Carsten Vagn-Hansen er læge og sundhedskonsulent, og vi har inviteret
indenfor til en snak om kostens kemiske stoffer, sundhed, og hvorfor
det i sidste ende kan betale sig at spise økologisk
– selvom produkterne måske er lidt dyrere.
 
Billedresultat for flos olei 2019

 

 

Er olivenolien i forretningerne så god, som du tror?

 

Olivenolie er et broget marked, og selvom Fødevarestyrelsen allerede er kommet flere stikprøver og mere kontrol, så er det et marked, der mangler international regulering. Hvorfor? Alt det og meget mere kan du få svar på i denne artikel, der handler om, hvordan du kan være sikker på, at du får fingrene i den ægte vare.