Finca La Torre

Verdens Bedste Økologiske Olivenolie fra Spanske Finca la Torre

preload spinner

Værd at vide om økologisk olivenolie fra Finca la Torre

• Gården har fire olivenvarianter: Arbequina, Cornicabra, Hojiblanca og Picuda.
• For at opnå den reneste og bedste kvalitet bruger farmerne altid kold ekstraktion, og filtrering udføres straks 
• Der gror 40.700 oliventræer ved Finca la Torre, hvoraf nogle af dem er over 150 år gamle
• Finca la Torre eksporterer hvert år 50 ton organisk ekstra jomfruolivenolie til 25 lande
• Hippie House har eneretten til import af olivenolie fra Finca la Torre i Danmark

 

Økologisk olivenolie fra Finca la Torre

www.fincalatorre.com/es

 

Verdens bedste biodynamiske og økologiske olivenolie fra spanske Finca la Torre

Finca la Torre, leverer jomfru olivenolie i absolut topkvalitet. Gården bliver hvert år kåret med utallige priser i den prestigefyldte internationale FLOS OLEI-guide for deres oliers ekstraordinære egenskaber på smag og kvalitet. Folkene bag Finca la Torres er kvalitetsbevidste, i alt hvad de gør, og kan derfor pryde sig med anerkendelser for nogle af verdens bedste olivenolier.

 

Forarbejdningen af oliven har stor betydning for en olie af den kaliber. På Finca la Torre arbejder de med den mest organiske og bæredygtige måde at fremstille ekstra jomfru olivenolie på. De følger et princip om, at hvis olivenlunden håndteres korrekt, med respekt for dets biologiske processer vil det give en olivenfrugt af høj kvalitet. Processen sikrer den tappede olies egenskaber fuldt ud og bevarer smag, aromaer, vitaminer og antioxidanter (vitamin E, polyfenoler osv.), så en økologisk olivenolie fra Finca la Torre, når dit køkken så rent og friskt som muligt.

 

I mere end 2200 år har olivenlundene omkranset Finca la Torre. Finca la Torre er beliggende i det sydlige Spanien nær den hyggelige landsby Bobadilla. Den idylliske landsby er en del af provinsen Malaga i Andalusion.

Stadig i tvivl?

Måske sidder du med et spørgsmål eller to, om vores økologiske olivenolie fra Finca la Torre er noget for dig? Lad os hjælpe dig.

Du kan fange os på mail: web@hippiehouse.dk og tlf.: 70 20 10 39

 

FAQ om økologisk olivenolie

Vil du vide mere om økologiske olivenolier, så har vi samlet et udpluk af de spørgsmål, vi ofte bliver stillet i Hippie House:

Værd at vide om økologisk olivenolie ...