De Carlo

Prisvindende økologisk olivenolie fra italienske De Carlo

En økologisk olivenolie fra De Carlo er en oplevelse i sig selv. Deres olivenolier er blevet tildelt flere priser og er værdsat af folk i hele verden. Olierne giver en ultimativ og autentisk oplevelse af højkoncentreret ægte olivenolie med en smag i særklasse. Alle de økologiske olivenolier fra De Carlo er kåret i den præstigefyldte internationale FLOS OLEI-guide med topkarakterer.

 

Olivenavlerne hos De Carlo prioriterer høj kvalitet og smag over alt andet. De prisvindende olier kendetegnes ved en høj koncentration af polyfenoler og sunde kraftfulde, naturlige antioxidanter.

 

Gården, De Carlo er en familieejet virksomhed og har i generationer siden år 1598 drevet olivenolieproduktion. Farmene på gården er passioneret ildsjæle med en stor kærlighed til oliventræer, bæredygtighed og miljø. De Carlo er beliggende i byen Bitritto, der er en del af provinsen Bari i det sydlige Italien.

preload spinner

Værd at vide om økologisk olie fra De Carlo

  • De Carlo-farmen har 100 hektar olivenlund og næsten 25.000 oliventræer
  • Hippie House har eneretten til import af olivenolie fra De Carlo i Danmark

 

Økologisk olivenolie fra De Carlo

www.oliodecarlo.com

 

Stadig i tvivl?

Måske sidder du med et spørgsmål eller to, om vores økologiske olivenolie fra De Carlo er noget for dig? Lad os hjælpe dig.

Du kan fange os på mail: web@hippiehouse.dk og tlf.: 70 20 10 39

FAQ om økologisk olivenolie

Vil du vide mere om økologiske olivenolier, så har vi samlet et udpluk af de spørgsmål, vi ofte bliver stillet i Hippie House:

Værd at vide om økologisk olivenolie ...