Viola

Toppoint til økologisk olivenolie fra italienske Olio Viola

Olivenolie af høj kvalitet er del af fortællingen om olivengården Olio Viola. Denne Økologiske og grønne ekstra jomfru olivenolie fra gården er kåret med 100 ud af 100 mulige point i den internationale FLOS OLEI-guide.


Traditionen for at fremstille sublim god olivenolie har altid blomstret på olivengården. Olio Viola blev grundlagt i begyndelsen af 1950’erne, og i dag viderefører datteren Tessa Gelisios gården i samme ånd, hvor de gode gamle dyder for god olivenolieavl stadig er grundstenen i virksomheden. 

 

De teknologisk avancerede olivenknusnings- og olietappingsanlæg hos Olio Viola overholder et kvalitetssystem, der garanterer, at vi forbrugere får et fremragende god olivenolie. Olio Viola er beliggende i byen Bardolino ved Gardasøen i det nordlige Italien.

preload spinner

Værd at vide om økologisk olivenolie fra Olio Viola

  • Gården har fire olivenvarianter: Arbequina, Cornicabra, Hojiblanca og Picuda
  • Olio Viola er berømt for sin familievirksomhed, der er affødt af ekstraordinær know-how i generationer
  • Hippie House har eneretten til import af olivenolie fra Olio Viola i Danmark

 

Økologisk olivenolie fra Olio Viola

www.olioviola.it

Stadig i tvivl?

Måske sidder du med et spørgsmål eller to, om vores økologisk olivenolie fra Olio Viola er noget for dig? Lad os hjælpe dig.

Du kan fange os på mail: web@hippiehouse.dk og tlf.: 70 20 10 39

FAQ om økologisk olivenolie

Vil du vide mere om økologiske olivenolier, så har vi samlet et udpluk af de spørgsmål, vi ofte bliver stillet i Hippie House:

Værd at vide om økologisk olivenolie ...