Frantoio Franci

Høj standard på økologisk olivenolie fra Italienske Franci 

Med sin stadigt voksende rekord af resultater og anerkendelser, er Franci en berømt familiedrevet gård i Italien, der er ejet af brødrene Franco og Fernando Franci. Brødrenes passion og høje standarder for det "grønne guld" har resulteret i, at de i 2018 blev kåret til ”Årets gård” i den prestigefyldte internationale FLOS OLEI-guide.

 

Francis folk er ildsjæle, og de er af den overbevisning, at de hvert år står overfor nye oliven, da olivenavl godt kan ændre sig fra år til år alt efter de vejrlige forhold i området. Deres professionalisme og lidenskab for deres erhverv giver dem derfor en større mulighed for at fortolke disse “nye oliven”, så en økologisk olivenolie fra Franci fyldt med friske urteagtige aromaer er i en særklasse for sig.

 

Alle oliver fra Franci er mærket i henhold til strenge oprindelses- og kvalitetsstandarder. På den måde garanterer de os forbrugere en høj kvalitet år efter år. Franci er beliggende i Montenero d'Orcia, der ligger i det Italienske område Toscana.

preload spinner

Værd at vide om økologisk olivenolie fra Frantoio Franci 

  • Gården har fire olivenvarianter Frantoio, Moraiolo, Leccino, Olivastra og andre i mindre mængder
  • Brødrene Franco og Fernando Franci købte i 1958 denne berømte olivenlund "Villa Magra"
  • Hippie House har eneretten til import af olivenolie fra Frantoria Franci i Danmark

 

Økologisk olie fra Frantoio Franci

www.frantoiofranci.it

Stadig i tvivl?

Måske sidder du med et spørgsmål eller to, om vores økologiske olivenolie fra Frantoio Franci er noget for dig? Lad os hjælpe dig.

Du kan fange os på mail: web@hippiehouse.dk og tlf.: 70 20 10 39

FAQ om økologisk olivenolie

Vil du vide mere om økologiske olivenolier, så har vi samlet et udpluk af de spørgsmål, vi ofte bliver stillet i Hippie House:

Værd at vide om økologisk olivenolie ...