Nødder

ØKOLOGISKE NØDDER

preload spinner

 

 

Hvorfor Hippie House Økologiske Nødder?

Alle vores nødder er naturligvis økologiske. Nødder har et højt fedtindhold, som hovedsageligt består af de sunde, umættede fedtsyrer, som er gode for os og vores helbred. Derudover er vores økologiske nødder rige på en masse vitaminer, mineraler og protein. Videnskaben har vist os, at hvis vi inkluderer nødder i vores daglige kost, kan de blandt andet være med til at mindske risikoen for hjertekarsygdomme. Nødder har været en del af menneskets kost i årtusinder, så hvorfor stoppe nu? Start eller fortsæt din sunde vane lige her hos os, med vores økologiske nødder.

Her hos os i Hippie House finder du et nøje udvalgt sortiment af økologiske nødder til dig selv, din restaurant eller dit eget private køkken. Vi stræber os altid efter kun at tilbyde det aller bedste indenfor økologiens verden og vi håber, at du finder din egen knasende, personlige farvorit i vores særligt udvalgte sortiment af økologiske nødder. Hippie House leverer kun den bedste kvalitet indenfor økologiens verden og vores økologiske nødder er specifikt udvalgt til netop dig, hvilket er din garanti for et økologisk produkt, hvor kvaliteten er i top. Bemærk venligst at alle vores økologiske nødder er pakket i smarte doybags, så de selv kan stå op og er med praktisk ziplås, så nødderne ikke udtørrer nede i køkkenskuffen. 

Derfor Bør Du Spise Økologiske Nødder.....

Vores økologiske nødder er naturens bedste fødevare. Bare en enkel håndfuld om dagen giver en enorm værdigfuld ernæring til din krop. Hvis du sørger for at inkludere økologiske nødder i din daglige kost, har det altså en enormt stor og betydningsfuld sundhedsmæssig fordel. Selvom vores økologiske nødder er høje på kalorier, som alle andre nødder, så taler vi altså om de meget sunde kalorier. Værdien af nødder er selvfølgelig forskellig fordi der er forskellige nøddesorter, men økologiske nødder er altid rige på protein, gode fibre, en masse sund fedt i form af umættede fedtsyrer. Vores økologiske nødder indeholder gode mængder vitaminer, mineraler og vigtige antioxidanter. Kulhydratindhold er også meget lavt i fleste typer nødder og lidt højere i nogle andre sorter. Dette giver det man kalder et lavt GI og at dit blodsukker forbliver stabilt. Økologiske nødder besidder en bred pallette af gode, sunde vitaminer og mineraler, vi drager stor fordel af. Her kan der blandt andet nævnes vitaminer såsom B1, E, B2, B3, B6, magnesium, zink, fosfor, slen, kobber, kalium og folat. Vores økologiske nødder er derfor enormt rige på næringsstoffer, der er gode for os. Antinæringsstoffer blokerer eller mindsker altså helt enzymer, som vi kan risikere giver os problemer i vores fordøjelsessystem. I Hippie House sortiment af økologiske nødder, finder du kun naturlige skønherligheder. Vores nødder forhandles også i forskellige størrelser, så det passer til netop dit eget behov. Når du vælger at købe dine økologiske nødder her hos os i Hippie House garantere vi, at det bliver helt uden at gå på kompromis med hverken kvalitet og økologi. Begge dele er noget af det, vi vægter aller højest hos os. Velkommen til.