Fyldte chokolader

Fyldte chokolader fra Madgudinden er denne måneds særlige opskrift fra Hippie House. Opskriften er fremtryllet af Karina Villumsen – aka. Madgudinden, som fremover vil forsøde livet for os alle med skønne opskrifter. Karina Villumsen er forfatteren bag flere bøger som f.eks.; “Is og Kolde Desserter – uden mælk eller gluten” og “Det Mælkefri Køkken”, som vi desuden udlover som præmier i Oktober måned på vores Facebookside.

 

Fyldte chokolader:
Sæt chokoladeform, silikoneform eller isterning bakke på frost,
mens fyldet laves.

 

Tag formen ud. Fyld chokolade i bunden af formen og vend chokoladen omkring, så den dækker siderne. Hæld overskydende chokolade ud så der stadig er et lille lag flydende chokolade i bunden.
Fyld fyldet i så der stadig er 2 mm tilbage til overtrækschokolade. Sæt formen på frost i 5 minutter. Tag formen ud, og hæld chokolade over. Skrab overskydende chokolade væk fra formen og sæt i køleskabet eller på frost.
Når chokoladerne er klar, slås chokoladeformen eller isterningebakken ned på et spækbræt med bagepapir, med chokoladerne nedad. Chokolader i silikoneform trykkes ud.
Opbevar de fyldte chokolader i køleskabet.

 

Hindbærfyld:

2 dl optøede hindbær fra frost
½ dl mandelpraliné
2 spsk. smeltet kokosolie eller kakaosmør
½ tsk. vaniljepulver
⅛ tsk. salt

Pres saft og puré fra hindbærrene gennem en sigte med en spiseske, så kernerne undgås. Der skulle gerne blive 1 dl hindbærpuré i det hele.
Bland hindbærsaften med nøddepraliné, kokosolie, salt og vanilje i en skål med en gaffel, til massen er cremet og fløjlsblød. Brug cremen til fyldte chokolader.

Se de andre opskrifter her ...