Golden-milk

Opskriften kan varieres alt efter, hvilke krydderier du bedst kan lide.

Du kan nøjes med at bruge gurkemeje og peber, men den smager så meget skønnere med endnu flere varmende krydderier.

 

Det skal du bruge
•    1 spsk gurkemeje
•    1 spsk ingefær
•    1 tsk sort peber
•    1 spsk fennikelfrø
•    1 tsk citronskal
•    1 tsk kanel
•    ca. 2 spsk kogende vand
•    1/2 tsk malet bukkehornsfrø.
•    Mandelmælk og 1 tsk manukahonning.


Sådan gør du:

Alle krydderierne blandes og blendes, sammen med 2 spsk kogende vand. Lad din pasta suge mere vand til sig, indtil det har en fin blød pastakonsistens, som peanutbutter.

 

Lav golden milk
Nu har du din “pasta” klar. Så koger du et stort glas mandelmælk og hælder det i et glas. Tilsæt 1 tsk af din golden milk pasta og en tsk manukahonning.
En dejlig aftendrik, at tage med sig ind under dynen.

Tak til Susy Grundahl, for denne opskrift.

 

 

Se de andre opskrifter her ...