Pannacotta

Panacotta – med Mandarinolie & bær.

Panacotta er en fantastisk dessert – og må gå under devisen ”små er godt” den kan med fordel laves dagen før, så den får tid til at ”sætte sig”.
Pannacotta betyder kogt fløde og denne skønne dessert er altid en succes, som kan bestilles på alle små autentiske Italienske restauranter.

Tid i alt 4 timer
Arbejdstid: 25 min.
Holdbarhed: 2 dage på køl
Antal 6 personer

Det skal du bruge:

4,5 dl piskefløde ( vi bruger fløde med 48% fra Signatur
1 dl mælk
1 vaniljestang
2 tsk. Vanilie pulver
100 g sukker
3 ark husblad
Mandarin olie fra Hippie House
Blåberg
Hindbær

Sådan gør du:

Start med at lægge husblas i  kold vand, en af gangen

Tag vaniljestangen og skrab kornene ud og vend dem sammen med sukker samt vaniljepulver.

Kom vaniliepulver, sukker, vaniljestang, piskefløde, sødmælk op i en gryde og varm op under omrøring til kogepunktet.

Tag gryden af varmen og pres vandet fra husblas. Pisk husplads i vaniljefløden gennem en finmasket sigte.

Hæld vaniljefløden op i glas og sæt dem på køl.

Til servering hældes mandarinolie på fra Hippie House og toppes med bær og blomster. Velbekomme! :)